A vadonatúj Civic e:HEV hibrid

Vegyen részt velünk a vadonatúj Honda Civic e:HEV bemutatóján! Ebben a különleges - bármikor elérhető - epizódban az 50. évfordulóját ünneplő Civic teljesítményéről, dizájnjáról és örökségéről beszélgetünk. Különleges vendégek is csatlakoznak hozzánk Európából, akik maguk is kipróbálják majd az autót.

Videó lejátszása
A Honda e:HEV technológia teljes értékű hibrid teljesítményt és dinamikus vezetési élményt kínál.
Honda-e
A teljes értékű hibrid élmény
A Honda e:HEV teljes értékű hibrid technológiája a mild hibridekkel ellentétben képes csendes, tisztán elektromos hajtással működni, és akár 315 Nm nyomatékot is leadni.
Honda-e
Nem kell csatlakoztatni
Az új Civic e:HEV modellt sosem kell csatlakoztatnia a konnektorhoz, a teljes értékű hibrid hajtáslánc esetében ugyanis nincs szükség hálózati töltésre. Ráadásul ez a kialakítás a fékezéskor keletkező energiát is felhasználja, amely egyébként elveszne: visszatáplálja a hibrid akkumulátorba.
Honda-e
Szuperhatékony
A Civic e:HEV hibrid valós közlekedési helyzetekben akár 840 km-es* hatótávolságra is képes, a kényelem és a teljesítmény feláldozása nélkül éri el mindössze 89 g/km* szén-dioxid-kibocsátási mutatóját.

*A Civicre vonatkozó WLTP-adatok.
Honda-e
Teljes nyugalom
A Honda 1999 óta fejleszt hibrid autókat, így komoly tapasztalatra és bőséges ismeretekre tettünk szert a hibrid motortechnológiák terén. A Civic e:HEV modellre így 5 év vagy 100 000 km hajtáslánc-garanciát* vállalunk.

*Amelyik hamarabb bekövetkezik.
Intelligens hibrid technológia

Külső megjelenés és beltér Ismerje meg a Civic dinamikus, modern profilját és letisztult, kényelmes belső terét! Ez az autó kívül-belül elegáns, modern és stílusos.

Videó lejátszása

e:HEV Hybrid Performance A Civic egy öntöltő teljes hibrid, amely képes kizárólag elektromos hajtással közlekedni, és soha nem kell bedugni a konnektorba.

Videó lejátszása

Biztonsági funkciók Az új Civic megóvja utasait: a biztonság érdekében első és hátsó érzékelőkkel, kamerákkal és fejlett észlelési technológiákkal szereltük fel.

Videó lejátszása

Vezethetőség és beépített technológiák Az új, sportos Civic vezetése során a sofőr szinte eggyé válik az autóval. Lenyűgöző a gyorsulása és a stabilitása, a biztonságos kanyarodási teljesítménynek köszönhetően pedig Ön mindig stresszmentesen közlekedhet.

Videó lejátszása

Autó Öné a döntés Főbb jellemzők

Sport
Sportos dizájn prémium jellemzőkkel. Zongoralakk fekete visszapillantó tükör és 18"-os felnik LED ködfényszóró Bőr- és szövetkárpitozás kombinációja
Civic Civic Civic

Advance
Még több luxus és stílus. 10,2"-os digitális kijelző Bose hangrendszer Üvegtető és fűthető kormánykerék
Civic Civic Civic

A Honda SENSING csomagnak köszönhetően biztonságban érezheti magát a Civicben

A Honda SENSING csomag számos, intelligens biztonsági funkciót tartalmaz, amelyek azokra a veszélyekre is figyelmeztetik, amelyeket talán észre sem venne. Így Ön és utasai mindig biztonságosan utazhatnak. Az új Honda Civic modellben megtalálhatók a legfejlettebb funkciók, amilyen például a Forgalmi dugó asszisztens.

FEDEZZE FEL A HONDA SENSING CSOMAGOT!