LÉGZSÁKFELFÚVÓ-VISSZAHÍVÁS

Ez a világszerte elrendelt, légzsákfelfúvót érintő visszahívási kampány számos autómárkát érint. A hiba kiemelkedően nagy menetbiztonsági kockázatot jelent. Kérjük, görgessen lejjebb, s ellenőrizze, hogy az Ön járműve érintett-e.

Azonnali beavatkozást igényel

JÁRMŰVEM ELLENŐRZÉSE

A veszély Önre és utasaira nézve

Légzsákfelfúvódással járó ütközés esetén megeshet, hogy túl nagy nyomás keletkezik, ami a légzsákfelfúvó házának törésével, egyszersmind a letörő fémdarabok szétrepülésével járhat.

Ez komoly sérülést, sőt akár halált is okozhat.

Mi az Ön teendője?

Kérjük, ellenőrizze, hogy a visszahívás az Ön járművére is vonatkozik-e. Amennyibe igen, kérjük, mihamarabb vegye fel a kapcsolatot Honda-márkakereskedőjével, hogy a lehető legrövidebb időn belül megejthessük az ingyenes javítást.

Mit fog a Honda tenni?

Amint járműve megérkezik márkaszervizünkbe, azonnal elvégezzük az új légzsákmodul beszerelését. A munka megközelítőleg egy órát vesz igénybe, és teljesen ingyenes.

Kötelezettségeink az Ön irányába

Szorosan együttműködünk a hatóságokkal, hogy minden egyes tulajdonost értesíteni tudjunk most és a jövőben.

A tájékoztatólevelekben elolvashatja, hogy pontosan milyen lépéseket javasolunk, de ha bármi kérdése van, kérjük, keresse fel Honda-márkakereskedőjét!

Cserealkatrészek és elérhetőségük

Beszállítóinkkal és kereskedőinkkel vállvetve azon dolgozunk, hogy minél hamarabb rendelkezésre álljon a javításhoz szükséges cseredarab.

JÁRMŰVEM ELLENŐRZÉSE