Újautó-értékesítés

Márkakereskedésünkben 2022-től várjuk az új Honda személygépjárművek után érdeklődő ügyfeleinket, ahol értékesítő kollégánk több mint 20 éves szakmai múlttal rendelkezik Honda gépjárművek értékesítésében.
Új autószalonunkban modern, kulturált környezetben tekintheti meg a Honda teljes modellkínálatát. Válasszon saját készletünkről, vagy egyedi elképzelés esetén gyári megrendelésből, kollégáink állnak rendelkezésére mind a gépjármű pontos kiválasztása, mind kedvező finanszírozási ajánlatok elkészítése során.

Ajánlatkérés és jelentkezés tesztvezetésre:
Nemes János
Tel.: +36 20 924 5322
E-mail: ertekesites@tippauto.honda.hu

Márkaszerviz

Több mint 20 éve működő autószervizünkben több márka hivatalos szervizjogával rendelkezünk, melyet 2022-től a Honda márkával bővítettünk. Szakképzett autószerelő kollégáink évek óta összeszokott csapatban dolgozva segítik egymást a napi munkavégzésben és a szervizek magas minőségű elvégzésében, mind garanciális és garancián túli javítások esetén.

Autószerelőink rendszeresen gyakorlati és elméleti oktatásokon, továbbképzéseken vesznek részt, hogy versenyképes, naprakész szaktudásukkal, szakértelmükkel a Honda magas szakmai követelményeinek maximálisan eleget tegyenek, illetve megfeleljenek az ügyfelek elvárásainak.

2021-ben átadott 600 m2-es új szervizépületünkben 10 szerelőálláson a mindenkori legkorszerűbb professzionális eszközökkel és gyári Honda célszerszámállománnyal várjuk az autójukat magas minőségben, a Honda elvárásainak megfelelően szervizeltetni, karbantartani vágyó ügyfeleinket.

Információkérés és időpontfoglalás:
Börcsök Lajos
Tel.: +36 30 530 7777
E-mail: szerviz@tippauto.honda.hu

Alkatrész értékesítés

Honda gyári alkatrészek és kiegészítők értékesítése, forgalmazása a Honda teljes típusválasztékához.

Az autója mindenkori jó műszaki állapota a biztonságos közúti közlekedés alapja. Éppen ezért Honda gépjárművéhez az eredeti, gyári alkatrészek használatát javasoljuk. Vásárolja meg a kívánt alkatrészt garanciával márkaszervizünkben!

Ajánlatkérés és információ:
Nagy Sándor
Tel.: +36 30 303 8557
E-mail: alkatresz@tippauto.honda.hu

Használtautó-értékesítés

Új gépjármű vásárlása esetén lehetősége van meglévő használt autójának a kiszemelt új autóba történő beszámíttatására, illetve kereskedésünkben történő bizományos értékesítésére. Cégünk több mint 30 éves szakmai múltra tekint vissza a használt autók értékesítésében, melynek köszönhetően nagy ügyfélkörrel rendelkezünk és a régióban kimagasló elismerésnek örvendünk.

Ne bajlódjon használt autójával, bízza ránk értékesítését!

Ajánlatkérés és információ:
Illyés Máté
Tel.: +36 30 446 4109
E-mail: ertekesites@tippauto.honda.hu

További szolgáltatásaink:

 • Állapotfelmérés
 • Kárügyintézés
 • Karosszéria javítás
 • Bérautó szolgáltatás
 • Márkafüggetlen autószerviz
 • Műszaki- és eredetvizsgáztatás
 • Gépjármű finanszírozás
 • Biztosításkötés
 • Okmányirodai ügyintézés
 • Autókozmetika
 • Gumiszerelés

Látogasson el kereskedésünkbe és vegye igénybe szolgáltatásainkat!