Rólunk

Vállalkozásunk 1990-ben alakult használtautó értékesítés céljából Debrecenben, ahol több mint 30 éve változatlan helyen várjuk a meglévő és leendő ügyfeleinket.

A cégvezetés célja kezdetektől fogva az egyre bővülő fogyasztói igények teljes körű, magas minőségű kiszolgálása, melyhez elengedhetetlen a folyamatos fejlődés.
A változó ügyféligényeket figyelembe véve 2000-ben megnyitottuk autószalonunkat, ahol jelenleg 3 márka értékesítési jogával rendelkezünk, és azóta is várjuk az új gépjárművet vásárolni vágyókat.

2022-től a megszokott helyen, de teljesen megújult környezetben Honda személygépjárművek értékesítésével és szervizelésével bővítettük szolgáltatásaink sorát, ahol értékesítő kollégánk több mint 20 éves „Hondás” szakmai múlttal várja az érdeklődőket.

A 2021-ben átadott, összesen 1000 m2-es új, korszerű szerviz épületegységünkben mára már 8 márka hivatalos szervizképviseletét látjuk el, melyhez 2022. februártól a Honda márka is hozzátartozik.

Cégünk mára meghatározó szerepet tölt be a regionális gépjármű szektorban, mind értékesítés, mind pedig szervizelés tekintetében, melynek legfőbb oka, hogy telephelyünkön teljes körű szolgáltatást nyújtunk a gépjármű-tulajdonosok részére.

Az autós szakmában eltöltött több mint 30 év nagymértékben az ügyfeleink bizalmának és a folyamatos fejlődésnek, de leginkább a munkatársaink lojalitásának és szakértelmének köszönhető.

„Csak az ügyfelek gondolkodásmódját megértő, valamint az egyedi igényeket maximálisan kielégítő termékeket kínáló vállalkozás fogja élvezni az ügyfelek támogatását, és válhat sikeressé.”

- Soichiro Honda

 

Látogasson el kereskedésünkbe, tekintse meg és próbálja ki a Honda legújabb modelljeit!

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink körében tudhatjuk!

A Tipp Autó csapata